Sari la bara de unelte

Excursie la spital 2

Excursie la spital 2
Excursie la spital 2
identicon

Florina Racz

Metapelet din 2010 după o românie pe butuci

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

  1. sapira eva spune:

    Ma bucur citind de multumirea ta pentru ce ti-a oferit Israelul.E bine sa vezi si oameni care sint multumiti de cum sint tratati de doctori,de personalul spitalelor,de oameni de aici .Sa ne traiesti la Multi-ani Florica si sa fii sanatoasa.

  2. Anna Maria Bartha spune:

    Salut!!!Sint Anna Maria din Tirgu-Mures,Romania,si lucrez in Izrael din 2010,a ugust,3.Atita vreau sa va spun ca si eu am trecut prin o experienta asemanatoare.3 luni de zile am urmat tratament de chemoterapie si raze radioactive tintite. Tot la spitalul Belinson. Nu am cuvinte de lauda cu care sa pot multumi amabilitatea doctorilor, asistentelor care m-au inconjurat. Si eu am ajuns la un momendat sa intru la control chiar la seful clinicii de oncologie, Davidof. Simplitatea si apropierea, egaliatea cu care imi vorbea acest om, m-a uimit. Mai mult ca am vazut de nenumarate ori-FIECARE ZI MERGEAM LA TRATAMENT DE RAZE-ca vin la dinsul oameni din toata lumea si VIP-uri. Multumesc, multumesc, multumesc!!!

  3. emiliaplesu spune:

    Eu am fost operata de hernie si din cauza lipsei de igiena am facut o infectie care m-a tinut in spital 3 saptamani pe antibiotice. Ai multa dreptate ,e o diferenta intre sisteme medicale ,aici te simti ocrotit ,incurajat.,chiar daca esti strain si nu cunosti limba oriunde gasesti pe cineva dispus sa te ajute..multa sanatate,mai incet cu munca–ai nevoie sa te refaci rapid–e important pt tine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.